Καστέλλα Ψαχνών: Συνελήφθη 45χρονος Χαλκιδέος με καταδίκες και συνολική ποινή φυλάκισης 7,5 ετών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καστέλλα Ψαχνών: Συνελήφθη 45χρονος Χαλκιδέος με καταδίκες και συνολική ποινή φυλάκισης 7,5 ετών

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (02-03-2018) στην Καστέλλα Ψαχνών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, ένας 45χρονος Χαλκιδέος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία καταδικαστικών εγγράφων...

Ειδικότερα σε βάρος του εκκρεμούσαν:

· Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, για σύσταση συμμορίας και πλαστογραφία.

· Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή του 15ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, καθώς και σχετικό Βούλευμα που διατηρεί σε ισχύ το Ένταλμα, για πλαστογραφία και ακάλυπτες επιταγές.

· Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας του 3ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, καθώς και σχετικό Βούλευμα που διατηρεί σε ισχύ το Ένταλμα, για πλαστογραφία και απάτη.

· Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή κάθειρξης 6 ετών, για απάτη.

· Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί επιταγών.

· Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με ποινή φυλάκισης 4 μηνών και χρηματική ποινή 200 ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί εισφορών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA