Χαλκίδα: «Είδαμε και εμείς τον μανιακό με το τσεκούρι...» - Μαρτυρίες για τον φερόμενο δράστη που παραμένει ασύλληπτος! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: «Είδαμε και εμείς τον μανιακό με το τσεκούρι...» - Μαρτυρίες για τον φερόμενο δράστη που παραμένει ασύλληπτος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο προκάλεσε το δημοσίευμα του ΕviaZoom.gr που αποκάλυψε αποκλειστικά την καταγγελία της 47χρονης γυναίκας που εργάζεται ως τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ)...

Όπως γράψαμε, η 47χρονη μετέβη στην Ασφάλεια Χαλκίδας στις 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (27-02-2018) και κατήγγειλε ότι στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στη πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένει στην οδό Έλληνος Στρατιώτου, δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα που κρατούσε τσεκούρι και δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Όπως ανέφερε στον αξιωματικό υπηρεσίας, η ίδια άρχιζε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα ο δράστης να φοβηθεί και να τραπεί σε φυγή πριν προλάβει να την χτυπήσει. Την καταγγελία διερευνά εως τώρα το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια σύλληψη, ωστόσο εξετάζονται με προσοχή όλα τα ενδεχόμενα.

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση

Κάτοικοι της γειτονιάς που διαμένει η 47χρονη, αναφέρουν ότι έχουν δει τον φερόμενο δράστη και μιλούν για έναν άνδρα ψηλό, αδύνατο, έως 35 ετών, που κυκλοφορεί ρακένδυτος.

«Επειδή δουλεύει ο σύζυγός μου στο νοσοκομείο, είναι security, είπε ότι σε μια κοπέλα από το νοσοκομείο της επιτέθηκαν σπίτι. Την έριξε κάτω, τη φόβησε, δεν πήρε χρήματα. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα χρημάτων, προφανώς δεν είναι φυσιολογικός, Σκεφτείτε ότι μετά τις 7 δεν βγαίνουμε έξω, φοβόμαστε!»

Άλλη κάτοικος της περιοχής τονίζει ότι πριν από ένα μήνα, ο ίδιος άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί και στις αδερφές της: «Κάθονταν οι αδερφές μου σε ένα παγκάκι στην πλατεία και πάει αυτός ο κύριος να τους επιτεθεί, κρατούσε και τσεκούρι. Φοβήθηκαν και έτρεξαν». 

Η αστυνομία κάνει «φύλλο και φτερό» την περιοχή για να εντοπίσει τον άνδρα με το τσεκούρι.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA