Άναψε «φωτιές» το σενάριο των διπλών εκλογών στις 13 Οκτωβρίου του 2019 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άναψε «φωτιές» το σενάριο των διπλών εκλογών στις 13 Οκτωβρίου του 2019

Το σενάριο των διπλών εκλογών στις 13 Οκτωβρίου του 2019, φαίνεται ότι προκρίνει ο Πρωθυπουργός και είναι πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, οι εθνικές εκλογές να πραγματοποιηθούν μαζί με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές...

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην ΕΡΤ επιβεβαίωσε αυτό το ενδεχόμενο αναφέροντας πως «ενδεχομένως οι δημοτικές εκλογές να «κουμπώσουν» στις 13 Οκτωβρίου του 2019 μαζί με τις Εθνικές. Αυτό είναι πάρα πολύ πιθανό, όπως διαμορφώνεται ο χάρτης των εκλογών».

Από την άλλη πλευρά η ΝΔ έχει πετάξει το «γάντι» στην Κυβέρνηση ζητώντας να στηθούν οι κάλπες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, δήλωσε σχετικά, «στο τέλος του Αυγούστου να ζητήσει καθαρή εντολή, η κυβέρνηση. Δεν καταλαβαίνω τι φοβούνται. Εφόσον τα πήγαν καλά, πάμε σε εκλογές».

Από την άλλη πλευρά ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν αφού εξαντληθεί η θητεία της σημερινής Κυβέρνησης και ανέφερε ότι, «όταν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβρη του 19. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και οι ΑΝΕΛ θα είναι εν δυνάμει σύμμαχος».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA