Όταν ο Μπακογιάννης έλεγε με βεβαιότητα ότι το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2017 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Όταν ο Μπακογιάννης έλεγε με βεβαιότητα ότι το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2017

Για το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας ακούνε συνεχώς οι Ευβοιώτες εδώ και χρόνια, αλλά η εξαγγελία αυτή έχει παραμείνει στα λόγια καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί σε λειτουργία...

Μάλιστα πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2015, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης είχε εκδώσει και πανηγυρική ανακοίνωση λέγοντας με βεβαιότητα ότι το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας θα είναι έτοιμο μέσα στο 2017.

«Μέσα στο 2017 είμαι βέβαιος ότι θα το παραδώσουμε στους ιδιοκτήτες του, σε όλους τους κατοίκους της Εύβοιας», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα είναι μία ημέρα σταθμός για την Εύβοια. Μία ημέρα δικαίωσης των προσπαθειών που κατέβαλε η Περιφερειακή Αρχή επί τέσσερεις μήνες, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συνέχιση των εργασιών στο νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, οι οποίες είχαν περιέλθει σε τέλμα. Με σκληρή δουλειά και συνεχείς διαπραγματεύσεις, καταφέραμε, αυτό που το καλοκαίρι έμοιαζε άπιαστο όνειρο. 

Τροποποιήσαμε την απόφαση ένταξης, αυξάνοντας σημαντικά τους κοινοτικούς πόρους, οι οποίοι μπορούν άμεσα να αξιοποιηθούν και εξασφαλίζοντας τους υπόλοιπους απαραίτητους Εθνικούς πόρους για την ολοκλήρωση του. Η εξεύρεση λύσης για αυτό το τόσο σπουδαίο έργο κοινής ωφέλειας αποτέλεσε για όλους μας στην Περιφερειακή Αρχή, ένα από τα πρώτα και κορυφαία στοιχήματα. 

Με συγκεκριμένο σχέδιο, με συντονισμένες προσπάθειες και επιμονή δρομολογήσαμε, διεκδικήσαμε και πετύχαμε την ολοκλήρωση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας. 

Η πρωτεύουσα της Εύβοιας, θα αποκτήσει επιτέλους ένα σύγχρονο Νοσοκομείο, ικανό να καλύψει τις ανάγκες όλου του Νομού και της ευρύτερης περιοχής και οι πολίτες της Εύβοιας θα αποκτήσουν το Νοσοκομείο που πραγματικά τους αξίζει».

Η ανακοίνωση αυτή είχε μεταδοθεί και σε Αθηναϊκά ΜΜΕ όπως η Καθημερινή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA