Θλίψη στη Χαλκίδα: «Έσβησε» στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κορδώνης που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με την μηχανή του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θλίψη στη Χαλκίδα: «Έσβησε» στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κορδώνης που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο με την μηχανή του (ΦΩΤΟ)

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 31χρονος Δημήτρης Κορδώνης που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 12:15 το μεσημέρι της Δευτέρας (11-06-2018), στο 5ο χλμ. Χαλκίδας - Αρτάκης, στο ύψος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων «TOYOTA», στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας...

Η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος υπάλληλος του «Yacht Cafe» συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε 66χρονος Χαλκιδέος, με αποτέλεσμα ο 31χρονος να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και όλες αυτές τις μέρες να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Χιλιάδες ήταν τα ελπιδοφόρα μηνύματα από χρήστες του facebook οι οποίοι ήλπιζαν στο θαύμα για ταχεία ανάρρωση. 

Μάλιστα η οικογένεια του είχε κάνει έκκληση για αίμα (δείτε ΕΔΩ).

Δυστυχώς μετά από 37 ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής (27-07-2018), έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Κορδώνης έχασε την μάχη.
Με αυτό το αυτοκίνητο (δεξιά) συγκρούστηκε η μηχανή του 31χρονου...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA