Η REALNEWS ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Η REALNEWS ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Με τίτλο: "Αλλάζει υπουργούς μετά τη συμφωνία" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στις πρωτοβουλίες στις οποίες μελετά να προχωρήσει ο Πρωθυπουργός μόλις "κλειδώσει" η λύση για επιμήκυνση και χρέος. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει "με ποιους είναι δυσαρεστημένος ο Πρωθυπουργός και τι θα προτείνει στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη", αλλά και "ποιοι προτείνουν εκλογικό αιφνιδιασμό όταν αρθούν οι εκκρεμότητες με την τρόικα".
Στα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης αναφέρεται και ο εκπρόσωπός της Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος σε συνέντευξή του, μεταξύ άλλων, λέει: "δεν υπάρχει μονιμότητα στις υπουργικές θέσεις".
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο "Για όλα φταίει η Α.Μέρκελ;". Επισημαίνεται χαρακτηριστικά: "βολικό το παραμύθι με τη Μέρκελ που φταίει για όλα αλλά λειτουργεί πλέον αποπροσανατολιστικά και επομένως υπονομευτικά...".

Επίσης, στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

- Μ.Χρυσοχοϊδης: "Η αποδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ να μην οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση"

- Γ.Μιχελογιαννάκης: "Δεν θα ψηφίσω τον Προϋπολογισμό"
- Γ.Στουρνάρας στην "R": "Οριστικές αποφάσεις στο Eurogroup, στα τέλη Οκτωβρίου".
- Σκάνδαλο Καρούζου: Νέα πρόστιμα 460 εκατ. ευρώ μετά τις αποκαλύψεις της "R". Δεσμεύτηκε η προσωπική περιουσία του καταζητούμενου επιχειρηματία.
- Το τελευταίο ραντεβού του Καμπούρογλου στην Τζακάρτα. Ποιόν είδε λίγο πριν "χαθεί" ο άνθρωπος του Άκη για τις ειδικές αποστολές.
- Τα μαλλιοτράβηγμα με την Αρετή και η καφετζού. Η Βίκυ αναστατώνει τον Κορυδαλλό. Το "σπασμένο" τηλέφωνο με τον Άκη.
Ακόμη, διαβάστε το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη με τίτλο: "Σήκωσε το κεφάλι σου και βγάλε γλώσσα, κ.Σαμαρά!"

Επίσης....
Μετά την αποτυχία του κ.Σώρρας να πουλήσει εξωγήϊνη τεχνολογία στον θεό της Ελλάδας για να τη σώσει επιχειρεί το ίδιο και η "Πράβδα" του Στάθη με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα: Τρίτο Μνημόνιο έως τη Δευτέρα Παρουσία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA