ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ 153 ΨΗΦΟΥΣ - ΝΑΙ ΟΙ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ - ( ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ) - ΠΑΡΩΝ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ - ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΧΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ 153 ΨΗΦΟΥΣ - ΝΑΙ ΟΙ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ - ( ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ) - ΠΑΡΩΝ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ - ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΧΟ

Έπεσε η ταφόπλακα.
Πέρασαν τα μέτρα με 153 ψήφους στην κρίσιμη ψηφοφορία που διεξήχθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Βουλή και 128 «Όχι» και 18 «Παρών».
Οι μνημονιακοί Σίμος Κεδίκογλου και ο Συμεών Κεδίκογλου ψήφισαν ΝΑΙ αδιαφορώντας για τις συνέπειες των Ευβοιωτών και όχι μόνο.
Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης έκανε ότι είπε ο Κουβέλης δηλώνοντας ΠΑΡΩΝ, αλλά ο κόσμος που τον ψήφισε περίμενε να καταψηφίσει τα μέτρα.
Δυνατό ΟΧΙ είπαν οι Βαγγέλης Αποστόλου ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος ΜΑρκόπουλος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Νίκος Μίχος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας ανακοινώθηκε από το προεδρείο της Βουλής η διαγραφή 6 βουλευτών από τη κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και 1 από τη ΝΔ.
Εκτός ΠΑΣΟΚ είναι οι κ.κ. Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Γκερέκου, Κασσής, Μπόλαρης και Παραστατίδης.
Από τη ΝΔ διαγράφηκε ο Γιώργος Κασαπίδης που ψήφισε παρών.
Ο Σκανδαλίδης σε επιστολή του αναφέρει ότι επέλεξε σε αυτήν την ψηφοφορία να είναι απών, ωστόσο θα ψηφίσει ναι στον προϋπολογισμό στην ψηφοφορία της Κυριακής. Κασσής και Παραστατίδης ψήφισαν «Όχι» ενώ Κουτσούκος, Γκερέκου και Μπόλαρης ψήφισαν «Παρών».
Από το κόμμα της ΔΗΜΑΡ εκτός «κομματικής γραμμής» ψήφισαν «Όχι» οι κ.κ. Βουδούρης και Μουτσινάς.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά το τέλος της ψηφοφορίας, εξερχόμενος από το κτίριο της Βουλής δήλωσε στους δημοσιογράφους ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα σημειώνοντας πως η Ελλάδα έκανε ένα μεγάλο, αποφασιστικό και αισιόδοξο βήμα προς την ανάκαμψη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA