Ο ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΑΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΑΤΟ

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων Φάνης Σπανός συμφωνεί με την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ να τεθούν σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας και ο Διοικητής Ασφάλειας Χαλκίδας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Υπέρ της διαθεσιμότητας είναι και εκατοντάδες Χαλκιδέοι που μιλούν για ...στραβά μάτια και κάλυψη.
Έρχονται αποκαλύψεις φωτιά
Ο Φάνης Σπανός τόνισε στην eviazoom ότι συμφωνεί απόλυτα με την καρατόμηση των Αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και καταλήγει ότι τον ενοχλεί η υποκρισία του συστήματος.
 "Θεωρω οτι η τοποθέτηση σε διαθεσιμότητα των τοπικών αρχών της Αστυνομίας (Διευθυντης, διοικητης Ασφαλειας κλπ) έγινε ορθα τη στιγμή που όντως δεν ενήργησαν σωστά.
Με ενοχλεί όμως η υποκρισία του συστήματος να φορτώνει όλα τα στραβά του στα πιο χαμηλά του πιόνια και να βγαίνουν λάδι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις".

Υπέρ της διαθεσιμότητας είναι και οι πολίτες, οι οποίοι κάνουν λόγο για ...στραβά μάτια και κάλυψη προς τους Χρυσαυγίτες.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA που βρέθηκε στην Χαλκίδα για την συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών.
"Βλέπαμε τους Χρυσαυγίτες με ρόπαλα και κράνη δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, ώσπου ήρθαν τα ΜΑΤ και τους συνέλαβαν"
Έρχονται αποκαλύψεις φωτιά για την δράση της ΧΑ στην Χαλκίδα με ξυλοδαρμούς και καταστροφές καταστημάτων Αλλοδαπών, με την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας αλλά και τον τέως Διοικητή Ασφάλειας Χαλκίδας να καλύπτει με κάθε τρόπο τις πράξεις τους, όπως καταγγέλουν παθόντες και μάρτυρες!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA