ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΔΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΔΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η εξαθλίωση των επιχειρηματιών της Εύβοιας οδηγεί σε μεγάλες κινητοποιήσεις αρχίζοντας από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με το κλείσιμο του ΟΑΕΕ και της ΔΟΥ Χαλκίδας
Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Νομού Ευβοίας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Νομού Ευβοίας, εκπροσωπώντας  τον μικρομεσαίο επιχειρηματικό κόσμο της Εύβοιας, καλούν τα μέλη τους την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 07:00 το πρωί να εκφράσουν έμπρακτα τη διαμαρτυρία τους με συμβολική κατάληψη του Ο.Α.Ε.Ε (Περιφερειακό Τμήμα Χαλκίδας) και της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας για τα δυσμενή φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που έχουν οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό τον Επιχειρηματικό κόσμο.
Η οικονομία και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλες αποσπασματικές ρυθμίσεις και αναποτελεσματικά μέτρα.
Η ασθενική αγορά δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί ούτε στα τακτικά, ούτε στα έκτακτα φορολογικά μέτρα που επιβάλλονται χωρίς κανένα όριο. 

Ζητάμε:
  • Πάγωμα – κεφαλαιοποίηση των μέχρι σήμερα ληξιπρόθεσμων οφειλών για όσο διάστημα διαρκεί η οικονομική κρίση. Διατήρηση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μέχρι οι επαγγελματίες-επιχειρηματίες να καταφέρουν ν΄ ανακάμψουν. Ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας.
  • Θέσπιση ενός απλού, σταθερού, δίκαιου και αναπτυξιακού φορολογικού συστήματος που θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα γενικότερου εκσυγχρονισμού, αλλά και μέσο άρσης σειράς επενδυτικών αντικινήτρων και όχι εξόντωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Με αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή και αγώνες πρέπει όλοι μαζί να αντισταθούμε σε κάθε δυσβάσταχτο μέτρο που αποδυναμώνει την ύπαρξη και λειτουργία μας.
Η Βούλα Αγιοστρατίτη

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας                 Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας
Εμπορικών Συλλόγων Ν.Ευβοίας   Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Ευβοίας

Βούλα Αγιοστρατίτη                                        Ηλίας Θαλάσσης

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA