ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με πολιτικό μανιφέστο στον ανακριτή Παναγιώταρος, Κασιδιάρης, Μίχος και Λαγός
"Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή" και "Όχι φυλακές για τους εθνικιστές" φώναζαν οι λίγοι συγκεντρωμένοι
Έβαλε τα κλάματα ο Νίκος Μίχος στα κρατητήρια και αρνείται το φαγητό

ΒΙΝΤΕΟ
Χαμογελαστοί και φρεσκοξυρισμένοι έφτασαν περίπου στις 15:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος, προκειμένου να απολογηθούν.  
Με χειροκτοτήματα και συνθήματα όπως "ήρωες, ήρωες", "αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή" και "όχι φυλακές για τους εθνικιστές" υποδέχτηκαν τους τέσσερις βουλευτές οι λιγοστοί υποστηρικτές του κόμματος που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργάνωσης και βρέθηκαν στο κτίριο 6 της Ευελπίδων. 

Στα δικαστήρια βρέθηκαν και οι βουλευτές του κόμματος Μπούκουρας, Ηλιόπουλος, Κουκούτσης, Βουλδής.

Η πομπή που τους μετέφερε στα δικαστήρια ξεκίνησε από την Ασφάλεια με καθυστέρηση σχεδόν μιας ώρας, στις 15:21 αντί για τις 14:30 όπως ήταν προγραμματισμένο.
Πολλές είναι οι πληροφορίες για το πως περνούν τις ώρες τους στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτες της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος, αρνείται να φάει και πίνει ελάχιστο νερό και μάλιστα οι φρουροί τον είδαν ακόμα και να κλαίει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA