Χαλκίδα : Η «1η Έκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου» των Μηχανικών Εύβοιας είναι γεγονός! Φώτο και Βίντεο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα : Η «1η Έκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου» των Μηχανικών Εύβοιας είναι γεγονός! Φώτο και Βίντεο

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την «1η Έκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου», η οποία διεξάγεται στο κτηριακό συγκρότημα «Αστέρια» στην παραλία Χαλκίδας, και θα είναι ανοιχτή από τις 8 έως και τις 17 Νοεμβρίου 2013.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στα πλαίσια παράλληλων εκδηλώσεων, έχουν προγραμματιστεί: διαλέξεις, εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχουν τα Λύκεια και Γυμνάσια της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας, βραδιά ανοιχτού διαλόγου με θέμα «Χαλκίδα & Αρχιτεκτονική»

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Εύβοιας, με την συμβολή του ΤΕΕ/Π.Τ. Έυβοιας, διοργανώνουν την «1ηΈκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου», η οποία θα διεξαχθεί στο κτηριακό συγκρότημα «Αστέρια» στην παραλία Χαλκίδας, από τις 8 έως και τις 17 Νοεμβρίου 2013.
Η έκθεση φιλοξενεί αρχιτεκτονικές μελέτες που αφορούν επί το πλείστον σύγχρονες και παραδοσιακές κατοικίες, υλοποιημένες ή υπό κατασκευή, αποκαταστάσεις κτηρίων, διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (ιδιωτικών, επαγγελματικών και δημοσίων).
Επίσης στην έκθεση υπάρχει τμήμα αφιερωμένο σε φοιτητικές εργασίες και διπλωματικές μελέτες Ευβοέων φοιτητών Αρχιτεκτονικών Σχολών.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στα πλαίσια παράλληλων εκδηλώσεων, έχουν προγραμματιστεί: διαλέξεις, εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχουν τα Λύκεια και Γυμνάσια της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας, βραδιά ανοιχτού διαλόγου με θέμα «Χαλκίδα & Αρχιτεκτονική».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 15/11: Ημέρα διαλέξεων και ανοιχτού διάλογου, Ώρα έναρξης: 18:30
Ομιλητές: Κεντρικός ομιλητής: Αδαμάκης Κωνσταντίνος - θέμα: «Επάγγελμα Αρχιτέκτων»
Επίκ. καθηγητής - Τμήμα Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πρόεδρος Δ.Σ. του ελληνικού τμήματος του TICCIH
Βράκας Αλέξανδρος, Αρχιτέκτων Μηχανικός - μέλος ΔΣ ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ
Kατερίνη Τόνια, Αρχιτέκτων Μηχανικός - μέλος ΔΣ ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ 
"Δίκτυο Μικρών Αρχιτεκτονικών Γραφείων"
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Θέμα: «Αρχιτεκτονική και Χαλκίδα»
Ιωαννίδης Κωνσταντίνος, Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ MSc
Παλόγου Σοφία, Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ MSc
Θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος.

Σάββατο 16/11: «Κοκτέιλ πάρτι», Ώρα έναρξης: 21:00

Κυριακή 17/11: Κλείσιμο Έκθεσης

*Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές των Λυκείων & Γυμνασίων της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας.

* Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αύρα» και οι διαλέξεις στην αίθουσα «Νείλος» του κτηριακού συγκροτήματος «Αστέρια» 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA