Κάρυστος : Συνελήφθη 35χρονος για σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κάρυστος : Συνελήφθη 35χρονος για σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στη Κάρυστο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για φορολογικές παραβάσεις.
Σε βάρος του εκκρεμούσαν συνολικά ποινές φυλάκισης 8 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή 4.200 ευρώ.
Συνελήφθη την Παρασκευή (8/11) το μεσημέρι στη Κάρυστο, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας ΟΠΚΕ  Εύβοιας, ένας 35χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

- Η από 27-05-2011 απόφαση του Ε’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έντεκα (11) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων διακοσίων ευρώ (1.200€), για παράβαση σχετική με την μη καταβολή εισφορών σε οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης.

- Η από 05-04-2011 απόφαση του Β Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

- Η από 22-10-2010 απόφαση του Ε’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων (14) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500€), για παράβαση σχετική με την μη καταβολή εισφορών σε οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης.

- Η από 16-11-2009 απόφαση του Ζ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων (14) μηνών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

- Η από 17-03-2019 απόφαση του Ε’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500€), για παράβαση σχετική με την μη καταβολή εισφορών σε οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA