Χαλκίδα : Η ΟΠΚΕ συνέλαβε έξι άτομα για ναρκωτικά μέσα σε δύο ημέρες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα : Η ΟΠΚΕ συνέλαβε έξι άτομα για ναρκωτικά μέσα σε δύο ημέρες!

Η ΟΠΚΕ Εύβοιας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την δράση της στην Εύβοια
Ακόμη έξι συλλήψεις ατόμων στη Χαλκίδα, μετά από ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Πέντε ημεδαποί και ένας υπήκοος Αλβανίας κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν την Κυριακή 3/11 και Δευτέρα 4/11 αντίστοιχα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Β’ και Α’ Ομάδων ΟΠΚΕ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ένας 27χρονος, ένας 18χρονος και τρεις 20χρονοι ημεδαποί, καθώς και ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση,  μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ ΟΠΚΕ σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις ημεδαποί και ο υπήκοος Αλβανίας, κατελήφθησαν να απορρίπτουν στο οδόστρωμα μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (1,1) γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε επιπλέον στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (0,5) γραμμαρίου.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ο 27χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ ΟΠΚΕ, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,4) γραμμαρίου.

Στην τρίτη περίπτωση, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Α’ ΟΠΚΕ, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (0,7) γραμμαρίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA