Αυλωνάρι : Η εφημερίδα "Newsbomb" ξεβράκωσε τον παπατζή δημοσιογράφο που μιλούσε για θαύμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου! - Φώτο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αυλωνάρι : Η εφημερίδα "Newsbomb" ξεβράκωσε τον παπατζή δημοσιογράφο που μιλούσε για θαύμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου! - Φώτο

«Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού»....Αυτό είχε πει ο Μαρξ και δυστυχώς αποδεικνύεται περίτρανα στις μέρες μας.
Με τίτλο "θαύμα, θαύμα η...αντανάκλαση" η εφημερίδα Newsbomb αποκάλυψε την απάτη που στήθηκε στο Αυλωνάρι.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως υπεύθυνοι είναι αυτοί που με κάθε τρόπο καπηλεύονται την πίστη των απλών πολιτών οι οποίοι σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουν την ανάγκη να πιστεύουν σε κάτι ανώτερο.
Η υπόθεση ξεκίνησε το καλοκαίρι όταν οι κάτοικοι στα Χάνια Αυλωναρίου όπου βρίσκεται ο τρισυπόστατος ναός του Αγίου Δημητρίου αντίκρυσαν ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν πάνω από την είσοδο του ναού, μία μορφή όμοια με ανθρώπινο πρόσωπο...
Κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν λόγο για θαύμα μέσω της ιστοσελίδας τους, το οποίο άνηκε φυσικά στην σφαίρα της φαντασία τους.
Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουτσελίνη...
Οι πιστοί που περνούσαν από το σημείο, γρήγορα κατάλαβαν ότι πρόκειται για παπατζήδες, όταν αντιλήφθηκαν ότι η δήθεν μορφή σχηματίζεται από τον φωτισμό και είναι απλά ένα φυσικό φαινόμενο.
Δείτε ΕΔΩ την αποκάλυψη του eviazoom για την υπόθεση
Δείτε τις φωτογραφίες με φλας και χωρίς φλας
"Μη σας κοροϊδέυουν, αλίμονο σε όποιον πίστεψε ότι είναι θαύμα" τόνισε ο Μητροπολίτης Καρυστίας & Σκύρου. 
Πρόκειται για  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΣ
Μέσα από τις ψύχραιμες φωνές ξεχώρισε αυτή του Μητροπολίτη Καρυστίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος δεν έκρυψε την οργή του για τον χαρακτηρισμό "θαύμα" που απέδωσαν οι παπατζήδες στο περιστατικό.
"Μην πιστεύετε ότι είναι θαύμα, δεν έχει καμία σχέση με την εκκλησία και την θρησκεία, η μορφή αυτή σχηματίζεται από τον φωτισμό και είναι απλά ένα φυσικό φαινόμενο".
Είναι η πρώτη φορά που Μητροπολίτης υψώνει τον τόνο της φωνής του και καταφέρεται κατά αυτής της "φάμπρικας" των θαυμάτων και τελειώνει μία ακόμα απάτη πριν καν ξεκινήσει, ώστε η εκκλησία του να μην γίνει πόλος εκμετάλευσης και πόλος έλξης μικροπωλητών και όχι μόνο, ολοκληρώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA