Πολυτεχνείο: 6.000 αστυνομικοί στους δρόμους και στην... ΕΡΤ - Βίντεο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πολυτεχνείο: 6.000 αστυνομικοί στους δρόμους και στην... ΕΡΤ - Βίντεο


Η εντονότερη φύλαξη των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή και γραφείων της Χρυσής Αυγής, περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας των εορτασμών της 40ης επετείου του Πολυτεχνείου.
Άρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις με καταθέσεις στεφανιών. 

ΒΙΝΤΕΟ

Ήδη, το Πολυτεχνείο, φρουρείται περιμετρικά και εξωτερικά από αστυνομικές δυνάμεις, όταν θα ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις, προκειμένου να αποτραπούν ενδεχόμενες καταλήψεις στο εσωτερικό του.
Μία ακόμη «καινοτομία» στον φετινό σχεδιασμό, που δεν έχει γίνει άλλη χρονιά, είναι η... παραλαβή όλων των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από την αστυνομία, το μεσημέρι της Πέμπτης, εκτός από το Πολυτεχνείο που θα παραληφθεί στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής.
Η φετινή «στρατηγική» φαίνεται να έχει αλλάξει σε σχέση με τη φύλαξη στόχων-κτιρίων, οι οποίοι έχουν επικαιροποιηθεί, σύμφωνα με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Φέτος θα υπάρχει μεγάλη -αριθμητικά- αστυνόμευση στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή και σε τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας.
Περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί θα συμμετάσχουν στην υλοποίηση του σχεδιασμού των μέτρων ασφαλείας.
Για άλλη μία χρονιά το τριήμερο των εκδηλώσεων που ανοίγει σήμερα με την κατάθεση στεφάνων στο ιστορικό κτίριο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος στην οδό Πατησίων, θα βρίσκεται υπό... αστυνομικό κλοιό.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA