Προκλητική και ανήθικη η δήλωση του Δημήτρη Αναγνωστάκη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Προκλητική και ανήθικη η δήλωση του Δημήτρη Αναγνωστάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας κατακεραυνώνει με ανακοίνωση τον Βουλευτή Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος σε δήλωση του χαρακτήρισε ανήθικη την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να σταματήσουν οι βουλευτές να γίνονται δεκανίκια του Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα.
Δείτε την ανακοίνωση

"Περίσσιο θράσος εμπεριέχει η δήλωση του βουλευτή Εύβοιας της ΔΗΜΑΡ Δ. Αναγνωστάκη (σε περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι) με το να χαρακτηρίζει ως ανήθικη την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν οι βουλευτές να γίνονται δεκανίκια του κυρίου Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα ,την στιγμή μάλιστα που το κόμμα του και ο ίδιος μόλις πρόσφατα στήριξε για άλλη μία φορά αυτήν την ανάλγητη κυβέρνηση ψηφίζοντας παρών !! στην πρόταση δυσπιστίας που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας έτσι άλλη μία ευκαιρία για να συνεχίσει την καταστροφική για την κοινωνία πολιτική της.
Τελικά ο κος Αναγνωστάκης Δ. δεν συμφωνεί με τον πρόεδρο τους κόμματος του πού άλλη δήλωση έκανε σχετικά με το ίδιο θέμα η μήπως μπερδεύτηκε σε ποιο κόμμα είναι;"

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ