Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Χαλκίδα και Θήβα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Χαλκίδα και Θήβα

Ακόμη τέσσερις συλλήψεις ατόμων στην περιοχή της Θήβας και της Χαλκίδας, μετά από ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Οι 4 ημεδαποί κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ναρκωτικών δισκίων
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και 8 ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν, εχτές (21/11) στην περιοχή της Θήβας και της Χαλκίδας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 50, 24, 23 και 42 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ναρκωτικών δισκίων.
Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στη Θήβα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θηβών, ο 50χρονος διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, 4 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
 
Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν  το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ο 24χρονος και ο 23χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 4,6 γραμμαρίων.
 
Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ο 42χρονος διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους 0,6 γραμμαρίων, καθώς και τέσσερα 4 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
 
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στις κατά τόπου αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA