Χαλκίδα: Τραγωδία σε καφετέρια! 48χρονη υπάλληλος ξεψύχησε μέσα στο ασανσέρ! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Τραγωδία σε καφετέρια! 48χρονη υπάλληλος ξεψύχησε μέσα στο ασανσέρ! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Η 48χρονη γυναίκα έχασε σήμερα την ζωή της σε κεντρική καφετέρια της Χαλκίδας, όταν εγκλωβίστηκε για άγνωστους λόγους μέσα στο ασανσέρ της επιχείρησης - Η άτυχη γυναίκα εργάζοταν ως λατζέρισα - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

ΒΙΝΤΕΟ
Ασύλληπτη τραγωδία σε πασίγνωστη καφετέρια της Χαλκίδας, ( Οδός Ονείρων) στην οδό Τσιριγώτη.
Ήταν σήμερα το πρωί, όταν ο υπεύθυνος της καφετέριας βρήκε νεκρή την 48χρονη λατζέρισα μέσα στο ασανσέρ της επιχείρησης, στο οποίο μετέφερε ποτήρια, προς την κουζίνα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ασανσέρ μπλόκαρε και η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της από ασφυξία, ενώ πιθανολογείται επίσης ότι το σώμα της σφηνώθηκε ανάμεσα στο εξωτερικό τοιχίο και τη βάση του, με αποτέλεσμα να συνθλιβεί ο θώρακάς της και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η άτυχη μητέρα κατάγεται από το Μεσολόγγι, αλλά έμενε χρόνια στη Χαλκίδα με τα δύο παιδιά της και εργαζόταν ως λατζέρισα σε πολλά μαγαζιά.
Άμεσα κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικοί, όπου απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια και στην συνέχεια συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποιός είναι συντετριμένος από το θλιβερό συμβάν.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι έβλεπαν το γραφείο τελετών να παραλαμβάνει το πτώμα της άτυχης γυναίκας. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA