Άρση ασυλίας του Νίκου Μίχου για όπλα και ναρκωτικά - "Είχα αφήσει επίτηδες τα όπλα να τα βρει η αντιτρομοκρατική"! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Άρση ασυλίας του Νίκου Μίχου για όπλα και ναρκωτικά - "Είχα αφήσει επίτηδες τα όπλα να τα βρει η αντιτρομοκρατική"!

Υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, Αντώνιου Γρέγου, Αρτέμιου Ματθαιόπουλου και Ευστάθιου Μπούκουρα, εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια, με τις θετικές ψήφους της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν «παρών» και η Χρυσή Αυγή καταψήφισε.
Πρώτος το κατώφλι της επιτροπής Δεοντολογίας πέρασε ο Νίκος Μίχος που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.
Αναφερόμενος στην πρώτη κατηγορία, υποστήριξε ότι τα δύο όπλα για τα οποία κατηγορείται ότι (μια καραμπίνα και ένα πιστόλι 9 χιλιοστών) «τα είχα αφήσει επίτηδες να τα βρει η αντιτρομοκρατική.
Είχα όλο το χρόνο να τα πετάξω, αλλά δεν το έκανα γιατί τα είχα για την προσωπική μου ασφάλεια και γιατί δεν μου είχαν δώσει άδεια για δεύτερο όπλο που δικαιούμαι, από τη στιγμή που άλλοι βουλευτές έχουν 3,4 και 5 άδειες».

Κατήγγειλε δε, «ο στρατηγός της αστυνομίας και το ίδιο το σύστημα, έχει παραχωρήσει άδεια οπλοφορίας σε μεγαλέμπορους ναρκωτικών, κυρίως ηρωίνης και τους έχει για ρουφιάνους και προστατευόμενους μάρτυρες.
Ήμουν και είμαι στόχος της τρομοκρατίας, όπως και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές μου, όχι μόνο της εν Ελλάδι, αλλά και ξένων μυστικών υπηρεσιών, επειδή πάμε κόντρα στο έργο τους, όπως η ΜΙΤ και άλλες μεγάλες που ανέφερα στην επιτροπή».
Σε ότι αφορά στη δεύτερη κατηγορία περί ναρκωτικών (βρέθηκε στο σπίτι του ποσότητα ινδικής κάνναβης) δήλωσε ότι, «δεν είμαι ηλίθιος να την αφήσω εκεί αφού θα ερευνούσε η αστυνομία. Ήταν από τον προηγούμενο νοικάρη του σπιτιού, όπως είπε και ο σπιτονοικοκύρης στην αντιτρομοκρατική, ο οποίος είχε βρει και άλλα στο υπόγειο του σπιτιού και τα είχε πετάξει.
Είχα όλο το χρόνο να τα πετάξω και δεν ήμουν ηλίθιος να τα αφήσω εκεί.
Από εκεί και πέρα, η ουσία δεν είναι αυτή, αλλά η δίωξη μου γίνεται για το πολιτικό μου έργο».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA