Έπαιζε video games κι άφησε το 2χρονο γιο του να πεθάνει από την πείνα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έπαιζε video games κι άφησε το 2χρονο γιο του να πεθάνει από την πείνα!

Άνεργος πατέρας, εθισμένος στα video games, άφησε το δίχρονο αγοράκι του να πεθάνει από την πείνα και μετά το έβαλε σε σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε σε ένα κήπο!
Από τη μια η υπόθεση της μητέρας από τη Γιούτα που έπνιξε τα έξι από τα επτά μωρά της μετά η υπόθεση ενός πατέρα από τη Νότια Κορέα που ήταν εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια, τόσο που άφησε το 2χρονο αγοράκι του να πεθάνει από ασιτία.
Η μεγαλύτερη απόδειξη πως κάποιοι δεν πρέπει να γίνονται γονείς...

Ο «πατέρας» στη Νότια Κορέα, όχι μόνο άφησε το παιδί του να πεθάνει στην πείνα, αλλά όταν διαπίστωσε πως το κακό είχε γίνει, πήρε το άψυχο κορμάκι του, το έβαλε σε σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε!
Ο 22χρονος Τσουνγκ, όπως τον αποκαλεί η αστυνομία, συνελήφθη χθες μετά τον εντοπισμό του πτώματος του δίχρονου γιου του σε αποσύνθεση μέσα σε σακούλα απορριμμάτων κοντά στη νοτιοανατολική πόλη Νταεγκού.
Στα τέλη Φεβρουαρίου, η σύζυγος του Τσουνγκ βρήκε δουλειά σε εργοστάσιο, μακριά από το σπίτι της οικογένειας αφήνοντας στον άνεργο σύζυγό της τη φροντίδα του παιδιού.
Ωστόσο ο άνδρας, που είχε ποινικό μητρώο, περνούσε τον χρόνο του στα Ίντερνετ καφέ και επέστρεφε στο σπίτι κάθε δύο ή τρεις ημέρες για να ταΐσει το αγοράκι.
Στις 7 Μαρτίου ο πατέρας βρήκε το παιδί νεκρό στο διαμέρισμα. Άφησε το άψυχο σώμα για τουλάχιστον ένα μήνα, πριν το βάλει σε σακούλα σκουπιδιών και το ρίξει σε έναν κήπο, εκατοντάδες μέτρα μακριά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο άνδρας δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού του στην αστυνομία, πριν παραδεχτεί ότι πέταξε το πτώμα σε κήπο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το 2009, η χώρα συγκλονίστηκε από μια παρόμοια υπόθεση: ένα νεαρό ζευγάρι είχε αφήσει το τριών μηνών μωρό του να πεθάνει από την πείνα, ενώ περνούσε ώρες παίζοντας στο Διαδίκτυο, κυρίως ένα παιχνίδι με θέμα την ανατροφή ενός εικονικού παιδιού.
Η νέα αυτή υπόθεση αναμένεται να τροφοδοτήσει τη συζήτηση στη Νότια Κορέα για τον εθισμό στα βιντεοπαιχνίδια.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA