Κατεπείγουσα έρευνα της ΕΛΑΣ για την βόλτα της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας! Δείτε την ανακοίνωση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Κατεπείγουσα έρευνα της ΕΛΑΣ για την βόλτα της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας! Δείτε την ανακοίνωση


Σάλο και οργή προκάλεσε η επίσκεψη των στελεχών της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας...

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει ότι από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε διαδικασία διοικητικής διερεύνησης της πρόσφατης επίσκεψης στελεχών της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:


«Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σήμερα σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αφορά σε πρόσφατη επίσκεψη στελεχών της Χρυσής Αυγής σε υπηρεσία της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε διαδικασία Διοικητικής διερεύνησης της υπόθεσης.»
Η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, επισκέφθηκε μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής.

Στην φωτογραφία, βλέπουμε τον Διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρη ο οποίος καλωσόρισε και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Γκλέτσο, αλλά και με το υπόλοιπο κλιμάκιο της ΧΑ ( ανάμεσα τους και η γυναίκα του Βουλευτή Νίκου Μίχου).
"Η ενθουσιώδης συμμετοχή του κόσμου και το έντονο ενδιαφέρον του για το πρόγραμμα του περιφερειακού συνδυασμού του Κινήματος για τη Στερεά, εκφράστηκε με παροτρύνσεις για συνέχιση του αγώνα, καθώς και με συνεχόμενες ερωτήσεις για τις θέσεις του Κινήματος και το σχεδιασμό του" τονίζει με ανακοίνωση η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Εύβοιας.

Δείτε επίσης:
Χαλκίδα: Η Χρυσή Αυγή στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας! ΦΩΤΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα