Χαλκίδα: Με επιτυχία το φεστιβάλ γαστρονομίας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Με επιτυχία το φεστιβάλ γαστρονομίας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Και πως μπορούσε να μην έχει επιτυχία το φεστιβάλ, αφού όλα έγιναν υπό την επίβλεψη της έμπειρη προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένης Αϊδίνη...
Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελένη Αϊδίνη, ενοικίασε τον χώρο στον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας, ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής του φεστιβάλ γαστρονομίας, που πραγματοποιήθηκε στην πλαζ Αστέρια, στην Χαλκίδα.
Η Ελένη Αϊδίνη με τον Νίκο Γεωργάτο
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν παραγωγοί ελληνικών προϊόντων διατροφής οι οποίοι παρουσίασαν τη δουλειά τους και τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ και στοχευμένο κοινό όπως επαγγελματίες εστίασης και φιλοξενίας.  
Η Ελένη Αϊδίνη μαζί με τον Στέφανο Μπεχράκη την σύζυγο του, τον Στέφανο Μπασινά και την Κατερίνα Χαλαστή Μπασινά.
Όλες τις ημέρες θα πραγματοποιηθούν διάφορες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, ενώ παρουσιάστηκαν αυθεντικά τοπικά προϊόντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας όπως: Παραδοσιακά γλυκίσματα, τυριά, αλλαντικά , κρασιά , μπίρες , λικέρ , αποστάγματα, αρτοποιήματα , ζυμαρικά, μέλι, μαρμελάδες, ξηροί καρποί, ξερά και φρέσκα φρούτα, κρέατα, καπνιστά και μαρινάτα ψαρικά, βότανα, αφεφήματα, σοκολάτα, καφέδες και όλα τα ελληνικά προϊόντα που αποτελούν τη βάση της ελληνικής κουζίνας.
Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA