Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον θάνατο της Φαίης - Ένοχοι Στεφανάκης και Μαριαλένα χωρίς κανένα ελαφρυντικό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον θάνατο της Φαίης - Ένοχοι Στεφανάκης και Μαριαλένα χωρίς κανένα ελαφρυντικό

Αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση με το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης...
Η δολοφονία της 23χρονης καλλονής, τον Απρίλιο του 2013 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Σήμερα μπαίνει τέλος και στο δικαστικό θρίλερ της πολύκροτης αυτής υπόθεσης.
Την ενοχή του δολοφόνου Στεφανάκη και της αδελφής της Φαίης πρότεινε η εισαγγελέας
Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Βαγγέλη Στεφανάκη και να καταδικαστεί για την ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και όχι για το αδίκημα της θανατηφόρας βλάβης όπως ζητά η υπεράσπισή του, ζήτησε με πρότασή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας.

Η εισαγγελέας ζήτησε ακόμη την ενοχή χωρίς κανένα ελαφρυντικό τόσο για την αδελφή της Φαίης, Μαριαλένας Μπλάχα οσο και του Βικ Σαρέλ για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.
Σκυθρωπός ο Στεφανάκης, έβαλε τα κλάματα η Μαριαλένα

Καθ΄όλη τη διάρκεια της αγόρευσης της εισαγγελέως ο Βαγγέλης Στεφανάκης είχε κατεβασμένο το πρόσωπο και ήταν σκυθρωπός.

Με κατεβασμένο το κεφάλι και η Μαριαλένα η οποία ξεσπασε σε κλάματα μόλις η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της.

Οπως είπε η εισαγγελέας "ο Στεφανάκης γοητεύτηκε από τη Μαριαλένα, μια γυναίκα όμορφη και μεγαλύτερη οταν τη γνώρισε σε γυμναστήριο. Ο ισχυρισμός τους οτι γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2013 είναι αβάσιμος εξαιτίας της αλληλουχίας των γεγονότων.

Οταν η Φαίη και ο Στεφανάκης έγιναν ζευγάρι η Μαριαλένα από προστάτης της αδελφής της έγινε ανταγωνίστρια.
Χωρισμένη και χωρίς δουλειά εβλεπε την κατά 9 χρόνια νεότερη αδελφή της να προτιμάται από τον Στεφανάκη και έτσι ξεκίνησε να τη διαβάλλει.
Ο Στεφανάκης είπε οτι η Φαίη ήταν η επιλογή του όμως δεν είχε ξεφύγει από την επιρροή της Μαριαλένας και αυτό προκύπτει από τη συχνή τους επικοινωνία.

Ο Στεφανάκης ήξερε τι έκανε όταν χτυπούσε τη Φαίη σύμφωνα με την εισαγγελέα
Τα χτυπηματα που δέχθηκε η Φαίη στο κεφάλι προκάλεσαν ακαριαία τον εγκεφαλικό της θάνατο όμως ο Στεφανάκης δεν αρκέστηκε σε αυτά και τη χτύπησε σε όλο της τη σώμα.
Αν τα χτυπήματα που προκάλεσαν τον θάνατο έγινε στο τέλος το κορίτσι θα υπέφερε φρικτά. Το επιχείρημα οτι η Φαίη χτύπησε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου διαψέυστηκε διότι δεν υπήρχε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA