Χαλκίδα: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε οικογένεια ανέργων! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Χαλκίδα: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε οικογένεια ανέργων!

Την Τρίτη 17 Ιουνίου, η γραμματεία Εύβοιας του πανεργατικού αγωνιστικού μετώπου μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ, το μέτωπο αγώνα σπουδαστών (ΜΑΣ) και την ομάδα γυναικών Χαλκίδας (ΟΓΕ) πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Χαλκίδας με αφορμή τη διακοπή ρεύματος σε σπίτι οικογένειας ανέργων...
Αντιπροσωπία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με τη Διοίκηση της ΔΕΗ και απαίτησε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι της οικογένειας αλλά και σε κάθε σπίτι που έχει γίνει διακοπή.

Ανέδειξε επίσης ότι είναι προκλητικό, την ίδια στιγμή που οι μεγαλοβιομήχανοι απολύουν, χρωστάνε εκατομμύρια στη ΔΕΗ και η κυβέρνηση τους χαρίζει τσάμπα ρεύμα, οι εργαζόμενοι που απολύονται και μένουν απλήρωτοι να μένουν χωρίς ρεύμα.
Ειδικά για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας όπου τα ποσοστά της ανεργίας είναι τεράστια, δε μπορεί η εργατική – λαϊκή οικογένεια να στερείται ένα βασικό κοινωνικό αγαθό όπως είναι το ρεύμα.
Μετά την παρέμβαση που πραγματοποιήσε, η ΔΕΗ προχώρησε στην επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι της οικογένειας των ανέργων.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA