Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ!

Νέες ταινίες στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ...
Πως να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 2  3D
How to Train Your Dragon 2 3D
του  Dean DeBlois
Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά με τις  φωνές των Βαγγέλη Ευαγγέλου, Φοίβου Ριμένα, Ηρώς Μπέζου, Κώστα Αποστολίδη, Ιφιγένειας Στάικου, κ.α.

Υπόθεση:
Ενώ ο Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων, που έχει γίνει το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού, το πλέον αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους. Μέχρι τη στιγμή που μία από τις περιπέτειές τους θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας μυστικής σπηλιάς πάγου, που στεγάζει εκατοντάδες νέους άγριους δράκους και τον μυστηριώδη Καβαλάρη των Δράκων. Έτσι οι δύο φίλοι θα βρεθούν στο κέντρο μιας μάχης για την προστασία της ειρήνης. Τώρα, ο Ψάρης και ο Φαφούτης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους και παράλληλα πρέπει να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι μόνο μαζί, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το μέλλον τόσο των ανθρώπων όσο και των δράκων.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  : 17.50

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ 3D:
8 ΕΥΡΩ(ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 7 ΕΥΡΩ(ΠΑΙΔΙΚΟ)
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Χίλιοι Τρόποι Να Πεθάνεις στην Άγρια Δύση
A Million Ways to Die in the West
του  Seth MacFarlane
με τους   Charlize Theron, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman και  Liam Neeson.
 
Υπόθεση:
Ένα εκατομμύριο τρόπους να πεθάνεις στο γέλιο υπόσχεται η νέα εκκεντρική κωμωδία – γουέστερν, με φόντο την επικίνδυνη Δύση του 19ου αιώνα, που φέρει την υπογραφή του σαρδόνιου και πάντα αιχμηρά καυστικού Seth MacFarlane (Family Guy), στη δεύτερη μεγάλη ταινία του μετά το ξεκαρδιστικό Ted. Κρατώντας τον ρόλο του πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού, ο  MacFarlane υποδύεται έναν δειλό αγρότη που το μόνο που επιθυμεί διακαώς είναι να φύγει από το πολεμοχαρές Δυτικό Μέτωπο, κι ο οποίος προσπαθεί να εντυπωσιάσει την πρώην κοπέλα του (Amanda Seyfried) κομπάζοντας στο πλευρό τής πάντα εκθαμβωτικής Charlize Theron, που του μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πώς να σημαδεύει κατευθείαν στις καρδιές των γυναικών. Όταν κληθεί σε μια δύσκολη μονομαχία με τον δολοφονικό Liam Neeson, στο ρόλο του κακοποιού συζύγου της Theron, ο (εκ)κεντρικός ήρωας θα χρειαστεί κάτι πολύ παραπάνω από καλή εκπαίδευση στη σκοποβολή: θα χρειαστεί κουράγιο και τύχη βουνό.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  : 20.10-22.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ :
7 ΕΥΡΩ(ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6 ΕΥΡΩ(ΑΝΕΡΓΩΝ,ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)
 ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ(ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA