Ο Σήφης ο κροκόδειλος απέκτησε προφίλ στο facebook! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Ο Σήφης ο κροκόδειλος απέκτησε προφίλ στο facebook!

Ήταν θέμα χρόνου. Μπορεί να άργησε κιόλας, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ κι έτσι ο... διάσημος, πλέον, κροκόδειλος του Ρεθύμνου, απέκτησε το δικό του προφίλ στο facebook!
Από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε η είδηση πως ένας κροκόδειλος βρίσκεται στο Φράγμα Ποταμών, στο Ρέθυμνο, υπήρξαν διάφορες αντιδράσεις και αρχικά η ανησυχία ήταν έντονη, αφού είναι ο πρώτος κροκόδειλος που συναντάται ποτέ στη χώρα μας και καθώς μιλάμε για ένα σαρκοβόρο ερπετό, είναι λογικό οι κάτοικοι της περιοχής να αισθάνονται... τουλάχιστον αμήχανα.
Οι μέρες, ωστόσο, έχουν περάσει και τα αστεία για τον κροκόδειλο δίνουν και παίρνουν, αφού ήδη έχει... βαφτιστεί "Σήφης", για προφανείς γεωγραφικούς λόγους!
Ο Σήφης, μάλιστα, έχει αναρτήσει και μία απόφαση του ΥΠΕΚΑ σχολιάζοντας "για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, διαβάστε και τη διεθνή σύμβαση και όσα προβλέπονται σε αυτή για εμένα και την παρέα μου..."


Ο κροκόδειλος κάνει συνεχείς αναρτήσεις με τραγούδια, φωτογραφίες και posts, όλα σχετικά με το.. είδος του και με τους χρήστες να σχολιάζουν και να συμμετέχουν στη νέα αυτή μόδα των social media.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA