"Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;" είπε ο Αρχιμανδρίτης στην αστυνομικό! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

"Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;" είπε ο Αρχιμανδρίτης στην αστυνομικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;" είπε ο Αρχιμανδρίτης στην αστυνομικό! (ΒΙΝΤΕΟ)Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για το απίστευτο περιστατικό μεταξύ του Αρχιμανδρίτη Ιγνατίου Σάπιου, από τη Λαμία και της γυναίκας αστυνομικού το απόγευμα της Πέμπτης, φαίνεται να... "καίνε" τον ιερωμένο.
Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν όταν ένα συνεργείο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, έκανε ελέγχους στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας.  
Το τμήμα της Τροχαίας που πραγματοποιούσε τους ελέγχους, ηγούνταν μία ανθυπαστυνόμος, η οποία σταμάτησε τον ιερωμένο, αφού το ραντάρ έδειξε πως έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Όσο η γυναίκα αστυνομικός έλεγχε τα χαρτιά του αυτοκινήτου, υπήρξε μία φραστική αντιπαράθεση με τον Αρχιμανδρίτη να την αποκαλεί "γαϊδούρα", ενώ σύμφωνα με την αστυνομικό, ο ιερωμένος προσπάθησε και να την χαστουκίσει και τότε εκείνη προσπάθησε να προστατευτεί με τα χέρια της, ωστόσο από το χτύπημα που δέχτηκε, της έπεσε το μπλοκ από τα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε και το κεφάλι της στις μπάρες της εθνικής οδού.

Τότε ο ιερωμένος διέφυγε και η αστυνομικός κατέθεσε μήνυση, ωστόσο η διαδικασία του αυτοφώρου έληξε, με τον Αρχιμανδρίτη να παραμένει άφαντος, ενώ σήμερα ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του πως η αστυνομικός ήταν αγενής και του είπε πως "οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA