Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας ζητάει κινητοποιήσεις για τα διόδια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας ζητάει κινητοποιήσεις για τα διόδια

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας ζητάει κινητοποιήσεις για τα διόδια
Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη με θέμα τα διόδια - Άλλη μία σύσκεψη έπειτα από πολλές που έχουν γίνει με την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή.
Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας για ακόμη μια φορά εξέφρασε την απαράκλητη θέση του για κατάργηση των Διοδίων.
Όπως αναφέρθηκε και ο εισηγητής της Σύσκεψης, ο Έλληνας πολίτης είναι ο μοναδικός πολίτης της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που πληρώνει υψηλότατα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΥΨΗΛΑ ΔΙΟΔΙΑ.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη πληρώνουν ή το ένα ή το άλλο.
Έχουν χωρίσει το ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΦΕΟΥΔΑ και υποχρεώνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΑΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ.

Δημόσιο Εθνικό Δίκτυο που τα έχει πληρώσει ο Έλληνας πολίτης και συνεχίζει να τα πληρώνει υπέρμετρα και σαν κεράκι στη τούρτα θέλουν να βάλουν και καινούργια πλευρικά Διόδια στην Εύβοια, που θα πάνε για την κατασκευή της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ!!!!
Διόδια σε ένα Νομό που επί 15 χρόνια πλήρωνε διπλά Διόδια, εισπράχθηκαν πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ και έχει το χειρότερο οδικό Δίκτυο της Ελλάδος.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας μένοντας απαρέγκλιτα στη θέση του, ζητάει άμεσες κινητοποιήσεις για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Διοδίων με άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Δήμου Χαλκιδέων και όλων των Δήμων που έχουν πάρει τέτοιες αποφάσεις, πέρα από φωνές που μιλάνε για ρεαλισμό και εφικτό υπάρχει και το ηθικό και δίκαιο για τον Έλληνα πολίτη και εργαζόμενο και αυτό πρέπει να διεκδικήσουμε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA