Με βροχές και καταιγίδες θα πάμε στις κάλπες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Με βροχές και καταιγίδες θα πάμε στις κάλπες!

Με βροχές και καταιγίδες θα πάμε στις κάλπες!
Η σημαντική επιδείνωση του καιρού δυσκολεύει την έξοδο των ετεροδημοτών - Αυξημένα δρομολόγια για πλοία, τρένα και λεωφορεία

Υπό άστατες καιρικές συνθήκες συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων σήμερα Σάββατο, με το βροχερό καιρό να δυσχεραίνει τη μετάβαση των πολιτών προς τα μέρη που αναμένεται αύριο Κυριακή να ρίξουν την ψήφο τους!
Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα περιμένουμε νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. 

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική και δυτική χώρα περιμένουμε νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, ωστόσο θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Λίγα χιόνια θα πέσουν κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας από υψόμετρο 700 με 750 μέτρα και πάνω. 
 

Οι περιοχές που την Κυριακή θα έχουν έντονα φαινόμενα θα είναι ο Έβρος και κυρίως η Αλεξανδρούπολη, η Λήμνος, η Μυτιλήνη, η Σάμος, η Ρόδος και η Ιεράπετρα στην Κρήτη. 
 

Στην Εύβοια θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά θα υπάρξουν και λίγες νεφώσεις που σποραδικά θα πυκνώσουν και ίσως τοπικά εκδηλωθούν σποραδικές βροχές.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς νοτιοδυτικοί αλλά από το βράδυ θα γυρίσουν σε βορειοδυτικούς με ένταση 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 8 εως 15 με 16 βαθμούς κελσίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA