Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Απόστολος Βαρδακώστας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Απόστολος Βαρδακώστας

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Απόστολος Βαρδακώστας
Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας υπέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης (21-05-2015) ο Απόστολος Βαρδακώστας...

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Α. Βαρδακώστας αναφέρει:
 
"Δια της παρούσης μου επιστολής συνοπτικά και περιεκτικά θα ήθελα να υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ευβοίας, υπηρέτησα την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη από θέση ευθύνης για πολλά χρόνια, πάντα σταθερός στις αρχές και στις αξίες της παράταξης, 1)πρόεδρος Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας, 2) Νομαρχιακός Σύμβουλος, 3)Δημοτικός Σύμβουλος, 4)πρόεδρος ΔΕΥΑ Ληλαντίων 5)Επιμελητηριακός Σύμβουλος 6) Γραμματέας ΝΟΔΕ 7) Περιφερειακός Σύμβουλος και σήμερα ως πρόεδρος ΝΟΔΕ.
 
Κύριε πρόεδρε παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτηση μου,οι λόγοι της παραίτησης μου είναι καθαρά προσωπικοί και δεν θα ήθελα να επεκταθώ περεταίρω σε αυτό.
 
Να ευχαριστήσω όλα τα ενεργά μέλη της ΝΟΔΕ καθώς και τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ για την άψογη συνεργασία που είχαμε ώστε να κρατήσουμε στους δύσκολους αυτούς καιρούς την σημαία της Νέας Δημοκρατίας ψηλά στο νομό μας.
 
Τέλος να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες τους."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Εύβοια: Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Απόστολο Βαρδακώστα και τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Βαρδακώστα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA