Καμμένος για φωτιές: Περιπολίες των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη τη χώρα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καμμένος για φωτιές: Περιπολίες των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη τη χώρα

Καμμένος για φωτιές: Περιπολίες των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη τη χώρα
Περιπολίες σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν - ύστερα από εντολή που έλαβαν- οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος φτάνοντας στο Μέγαρο Μαξίμου. "Τις τελευταίες ώρες σε όλη την Ελλάδα βλέπουμε πυρκαγιές με διαφορετικές εστίες. 

Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχουμε εμπρησμούς και προσπάθεια ενός κλίματος όπως του 2007, οι Ένοπλες Δυνάμεις πήραν εντολή για περιπολίες σε όλη την Ελλάδα στους ορεινούς όγκους προκειμένου να αποφύγουμε τέτοιου είδους φαινόμενα", δήλωσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Και συνέχισε: "Ζητώ και από τους πολίτες εθελοντές να βρίσκονται κάτω από το συντονισμό της πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε ο υπουργός, να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης και της πρόληψης".

Ακολούθησε η απάντηση του ΠΑΣΟΚ: "Ακούσαμε με έκπληξη τον κ Καμμένο σε δηλώσεις του για τις πυρκαγιές, να κάνει λόγο για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος του 2007 θυμίζοντας στον ελληνικό λαό τις ασύμμετρες απειλές που χρησιμοποιούσε προπαγανδιστικά η τότε κυβέρνηση της οποίας ήταν μέλος.

Καλούμε την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο αντί να διακινούν θεωρίες συνωμοσίας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για να προστατεύσουν τις ζωές και την περιουσία των πολιτών και το δασικό πλούτο της χώρας. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA