Χαλκίδα: Ο Χρήστος Παγώνης καταγγέλεται για «όργιο παρανομιών και ρουσφετιών» - Δείτε την σκληρή ανακοίνωση του συνδυασμού του Θανάση Ζεμπίλη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Ο Χρήστος Παγώνης καταγγέλεται για «όργιο παρανομιών και ρουσφετιών» - Δείτε την σκληρή ανακοίνωση του συνδυασμού του Θανάση Ζεμπίλη

Χαλκίδα: Ο Χρήστος Παγώνης καταγγέλεται για «όργιο παρανομιών και ρουσφετιών» - Δείτε την σκληρή ανακοίνωση του συνδυασμού του Θανάση Ζεμπίλη
«Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το ρουσφετολογικό όργιο, ο κ. Παγώνης συνελήφθη ψευδόμενος!»...

Δείτε την ανακοίνωση του συνδυασμού "γέφυρα στο μέλλον" που μιλάει για έναν καλοστημένο ρουσφετολογικό μηχανισμό με μαύρη εργασία, που έχει δημιουργήσει στο Δήμο Χαλκιδέων, ο Χρήστος Παγώνης, ο οποίος καταγγέλεται για σπατάλες και παράνομες πράξεις, όπως ότι προχώρησε σε απευθείας ανάθεση για προμήθεια υλικών από κατάστημά που ανήκει σε δημοτικό του σύμβουλο, όπως για την κατασκευή αυθαίρετου κτιρίου για τις ανάγκες του συλλόγου, του οποίου είναι πρόεδρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, επίσης της παράταξης Παγώνη, κ.α.


Δείτε την ανακοίνωση:

«Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το ρουσφετολογικό όργιο, ο κ. Παγώνης συνελήφθη ψευδόμενος!
 

Στις κρίσιμες αυτές ώρες που διέρχεται η πατρίδα μας, τη στιγμή που η αγωνία όλων μας για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας, έχει σκιάσει κάθε σκέψη και δράση μας, ο Δήμος Χαλκιδέων ως παραφωνία, συνεχίζει να εξελίσσεται σε έναν καλοστημένο ρουσφετολογικό μηχανισμό.
 

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξή μας προειδοποίησε τη Δημοτική Αρχή για το ρουσφετολογικό όργιο, ζητώντας να παταχθούν τα φαινόμενα αυτά. 

Καταγγείλαμε συγκεκριμένες περιπτώσεις που εστιάζονται κυρίως σε φαινόμενα μαύρης εργασίας στο Δήμο με εργαζόμενους να προσλαμβάνονται από το ΄΄παράθυρο΄΄ χωρίς καμιά νόμιμη διαδικασία, σε περιπτώσεις κατασκευής πεζοδρομίων σε μεμονωμένα τμήματα (Λ. Παπαστρατή, οδός Γιαννίτση κλπ. ) και μάλιστα με τη χρήση πολυτελών υλικών, ακόμα και στα μεγάλα έργα που υποκύπτουν επίσης στη ρουσφετολογική πρακτική, όπως αυτό της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στη Ν. Αρτάκη, με τις κατά περίπτωση απομειώσεις πεζοδρομίων.
 

Δυστυχώς η δημοτική αρχή αντί να συνετιστεί, εγκαταλείπει πλέον και τα προσχήματα, εξυπηρετώντας ακόμα και μέλη της δημοτικής της παράταξης. Ενδεικτικά αναφέρονται τα κάτωθι παραδείγματα:
 

- Στην πρώτη περίπτωση υποψ. δημοτικού συμβούλου αφαιρούν δέντρο μπροστά από το κατάστημα της συζύγου του στον πεζόδρομο της Αβάντων.
 

- Στη δεύτερη περίπτωση δημοτικού συμβούλου προχωρούν σε απευθείας ανάθεση για προμήθεια υλικών από το κατάστημά του.
 

- Στην τρίτη και κορυφαία περίπτωση υποψ. δημοτικού συμβούλου κατασκευάζουν αυθαίρετο κτίριο για τις ανάγκες του συλλόγου, του οποίου είναι πρόεδρος!!
 

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Χαλκιδέων σπαταλά οικονομικούς πόρους για την κατασκευή αυθαίρετου κτιρίου στο πάρκο Βούρκου. 

Με την ενέργεια αυτή τίθεται μείζον ζήτημα ηθικής τάξης, καθώς ο Δήμος Χαλκιδέων που είναι ο αρμόδιος φορέας προκειμένου να ελέγχει και να τιμωρεί πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαιρεσίες ιδιωτών, είναι αυτός που πρωτοστατεί σε αυθαίρετες πράξεις και μάλιστα σε κοινόχρηστο χώρο.
 

Το χειρότερο, όμως, όλων είναι ότι ο κ. Παγώνης επέλεξε να πει ψέματα, αρνούμενος κάθε ανάμειξη του Δήμου, για να διαψευστεί στη συνέχεια από το φωτογραφικό υλικό του ρεπορτάζ.
 

Στην προκειμένη περίπτωση αρμόζει η φράση του Θουκυδίδη "Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν"»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: 15.000 € απευθείας ανάθεση του Χρήστου Παγώνη σε Σαλή και Γεωργαρά για προμήθεια υλικών στο Παζάρι της Αγίας Παρασκευής (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA