Νέα στοιχεία για το τροχαίο στη Κάρυστο: Ο 17χρονος που πήρε τη νταλίκα του πατέρα του παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 15χρονο μοτοσικλετιστή που τυγχάνει και συμμαθητής του - Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Νέα στοιχεία για το τροχαίο στη Κάρυστο: Ο 17χρονος που πήρε τη νταλίκα του πατέρα του παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 15χρονο μοτοσικλετιστή που τυγχάνει και συμμαθητής του - Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα νέα στοιχεία για το σοκαριστικό περιστατικό στην Κάρυστο (δείτε ΕΔΩ το πρώτο δημοσίευμα) το μεσημέρι της Πέμπτης (27-06-2024) όταν ένας 17χρονος πήρε τη νταλίκα του πατέρα του και στη συνέχεια παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε με το βαρύ όχημα τον 15χρονο μοτοσικλετιστή, με τον οποίο τυγχάνει να είναι και συμμαθητής του...

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του MEGA «LIVE NEWS» τονίζοντας μεταξύ άλλων από αυτά που είδε από το μπαλκόνι του:

«Άκουσα κάποιον να φωνάζει "βοήθεια γιατρός"... Και βγήκα έξω στο μπαλκόνι και είδα πολύ κόσμο κάτω και ένα παιδί να είναι στο έδαφος... Το παιδί που ήταν στο φορτηγό λέει ότι δεν τον είδε... Το παιδί ήταν παράλυτο δεν κουνιότανε και ήρθε το ασθενοφόρο απλά και όταν σηκώθηκε έτρεχε πολύ αίμα... Του μιλούσαν αλλά δεν απαντούσε, αλλά εκείνη την ώρα είχε τις αισθήσεις του. Προσπαθούσαν να τον κουνήσουν λίγο και μετά τον σήκωσαν τον έβαλαν στο φορείο και τον πήγαν στον νοσοκομείο...»

ΒΙΝΤΕΟ:  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτο συμβάν στη Κάρυστο: 17χρονος πήρε τη νταλίκα του πατέρα του και παρέσυρε θανάσιμα 15χρονο μοτοσικλετιστή

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA