Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό αστυνομικός της Ζωής Κωνσταντοπούλου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό αστυνομικός της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401 κατέληξε με νευρικό κλονισμό ένας αστυνομικός της Ζωής Κωνσταντοπούλου το βράδυ της Τετάρτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, χθες σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στα γραφεία της πρώην Προέδρου της Βουλής επί της οδού Μητροπόλεως. Εκεί, μετέβησαν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου με την εντολή να αδειάσουν ένα από τα γραφεία, προκειμένου αυτό να παραχωρηθεί βάσει του Κανονισμού και των γενικών ανακατατάξεων στον Γιάννη Πλακιωτάκη από τη ΝΔ.

Οι υπάλληλοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο οποίος είχε κάνει κατάληψη του επίμαχου γραφείου, και έναν αστυνομικό από τη φύλαξή της.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το επεισόδιο διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, όταν κάποια στιγμή ο συνεργάτης της κ. Κωνσταντοπούλου υποχρεώθηκε να δώσει τέλος στην κατάληψη υπό την απειλή της μήνυσης, ενώ ο φρουρός της πρώην Πρόεδρου της Βουλής υπέστη νευρικό κλονισμό από την πίεση των αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων της και την ένταση των στιγμών, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Πληροφορίες: SKAI.GR

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA