«Λαοθάλασσα» και φέτος για τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο: Χιλιάδες πιστοί θα ταξιδέψουν στο Προκόπι για να προσκυνήσουν! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

«Λαοθάλασσα» και φέτος για τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο: Χιλιάδες πιστοί θα ταξιδέψουν στο Προκόπι για να προσκυνήσουν!

«Λαοθάλασσα» για τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο: Χιλιάδες πιστοί θα ταξιδέψουν στο Προκόπι για να προσκυνήσουν!
Χιλιάδες πιστοί αναμένονται και φέτος στο Προκόπι για τον ετήσιο εορτασμό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 & Παρασκευή 27 Μαϊου 2016...

Πολλοί είναι αυτοί που θα περπατήσουν απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από τη Χαλκίδα ως το Νέο Προκόπιο, εκπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «τάμα» τους και εκφράζοντας την πίστη τους στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο.
«Λαοθάλασσα» για τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο: Χιλιάδες πιστοί θα ταξιδέψουν στο Προκόπι για να προσκυνήσουν!
Την παραμονή, Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 το απόγευμα θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας θα πραγματοποιηθεί Ολονύκτια Αγρυπνία η οποία κορυφώνεται με την πρώτη Θεία Λειτουργία.

Την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, θα γίνει νωρίς το πρωί, Έναρξη Όρθρου, Αρχιερατική Χοροστασία, Έναρξη Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και μετά τις 10 το πρωί θα ακολουθήσει η Λιτανεία του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Ιωάννου, Δέηση στην Πλατεία του Νέου Προκοπίου και Ομιλία.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ