Αυτός είναι ο τροχονόμος που αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο Αστυνομικό Τμήμα - Άφησε πίσω του τρία παιδιά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Αυτός είναι ο τροχονόμος που αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο Αστυνομικό Τμήμα - Άφησε πίσω του τρία παιδιά (ΦΩΤΟ)

Κατέληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην Εντατική του Νοσοκομείου Καρδίτσας ο Βασίλης Κολώνας...

Ο 53χρονος Τρικαλινός τροχονόμος, είχε αυτοπυροβοληθεί κατα λάθος μέσα στο κτίριο της Α.Δ. Τρικάλων, πριν από ένα μήνα. Ο Βασίλης Κολώνας παρά τα σοβαρά τραύματα που είχε από τον τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα πάλεψε και μάλιστα κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Τρικάλων, λίγες μέρες μετά το περιστατικό, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Τις τελευταίες μέρες όμως η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά από μια λοίμωξη, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας. Για τη Νοσηλεία του μεταφέρθηκε στην εντατική της Καρδίτσας, καθώς στα Τρίκαλα η ΜΕΘ ήταν πλήρης. Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή στις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο 53χρονος Βασίλης Κολώνας αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρία, τα τρία τους παιδιά και ένα μεγάλο κενό στην υπηρεσία του, στην Τροχαία Τρικάλων, όπου υπηρέτησε με συνέπεια, δείχνοντας ήθος και αξιοπρέπεια. Θα λείψει πολύ στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν άνθρωπος χαμογελαστός, φίλος με όλους (... με όλους όμως!!!) και με διάθεση να βοηθήσει τον καθένα.

Πληροφορίες: trikalavoice.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA