Στο «Ποσειδώνιο» ο ετήσιος χορός της Αστυνομίας: Πρώτο τραπέζι πίστα οι κολλητοί Αναγνώστακης - Πανούσης! Απών ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στο «Ποσειδώνιο» ο ετήσιος χορός της Αστυνομίας: Πρώτο τραπέζι πίστα οι κολλητοί Αναγνώστακης - Πανούσης! Απών ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Στο νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής...
 
«Ηχηρή» ήταν η απουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι τελευταία στιγμή ενημέρωσαν πως τελικά δεν θα παραστούν, δημιουργώντας ερωτήματα και συνειρμούς στους αστυνομικούς ότι ίσως η απουσία έχει να κάνει με την παρουσία του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.

Τους εκπροσώπησε, όπως είπε, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Δημήτρης Αναγνωστάκης ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Μίμης Πλέσσας, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης -οι οποίοι βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στη μουσική και στην πάταξη της αρχαιοκαπηλίας- η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, ο Πάνος Σόμπολος και άλλοι. 
 
Τις βραβεύσεις προλόγισε η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, Ζήνα Κούτσελίνη. 

Μία από τις παρουσίες της βραδιάς που συγκέντρωσε τα βλέμματα ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία από το πρώτο τραπέζι πίστα, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, διασκέδασε με τα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα μέχρι το ξημέρωμα. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA