Για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού: Ο Δημήτρης Τσάμαρης κατήγγειλε τον Δήμο Χαλκιδέων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού: Ο Δημήτρης Τσάμαρης κατήγγειλε τον Δήμο Χαλκιδέων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας

Δείτε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr το περιεχόμενο της επίσημης καταγγελίας του Χαλκιδέου Δημήτρη Τσάμαρη που κατατέθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, κατά του Δήμου Χαλκιδέων, προς στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας:

Αίτηση καταγγελία Του Δημητρίου Τσάμαρη 14/02/2017
Έδρα: Ελευθέριου Βενιζέλου και Φίλωνος 7, Χαλκίδα,τκ 34132 (14

Προς την αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας - Προς κάθε υπέθυνο αρμόδιο-κύρ. Ηλία τσέλιγκα, κύρ.Θωμα Χατζή, κυρία Παπαρίζου

Την 26 Ιουλίου 2016 αριθμό πρωτοκόλλου 2690 / 109 764, Διαύγεια ΑΔΑ7ΦΑΡΟΡ 10 – ΣΥ1 – εγκρίνατε την 190 / 2016 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου χαλκιδέων, με την οποία ρυθμίζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατασκευή τεχνικών εργων στον κεντρικό οδικό αξονα, εξοδος της χαλκίδας.

Η έγκριση για την κατασκευή τεχνικών έργων στην οδό Αγγελή Γοβίου είναι αντίθετη με την κείμενη νομοθεσία και σχετικών νόμων! Καταστρέφει το κυκλοφοριακό κέντρο της Χαλκίδος,ενέχει κινδύνους σε εικοσιτετράωρο βάσει θανατηφόρων ατυχημάτων. Καταστρέφονται οι τίμιοι καταστηματάρχες που θα στραφούν εναντίον σας- και εν συνόλο όλη η κοινωνία .

Ο Δήμος Χαλκίδος κατάφερε και απέσπασε δολίως την έγκριση σας και απέφυγε όποια ποινική και αστική ευθύνη.

Σήμερον εσείς με την παράνομη έγκριση σας, είστε υπόλογοι στο σύνολο των ευθυνών για αυτό το έργο πρωτοφανούς παρατυπίας και παρανομίας στα χρονικά της Ευρώπης, μπορεί και παγκοσμίως!!.

Μετά από αυτό το Ανεπίδεκτων αίσχος φαίνεται η ανευθυνότητα, η προχειρότητα, και, η εγκληματική δολίως αμέλεια προς τους έλληνες πολίτες, οι οποίοι στους χαλεπούς αυτούς καιρούς στενάζουν οικονομικά- τρέφοντας δημοσίους Λειτουργούς οι οποίοι επιδιώκουν την θανατική τους καταδίκη!!

Εδώ φαίνεται το εύρος της ευφυΐας των Χαλκιδαίων εμπλεκομένων που κατάφεραν, και, απέφυγαν ευθύνες, καταστώντας εσάς διαδίκους με την κοινωνία των Χαλκιδαίων!!!

Αιτούμαι

την πλήρη ανάκληση της έγκρισης 2690 / 109 764, 26 ιουλίου 2016, την καταγγελία στην εισαγγελία πρωτοδικών Χαλκίδος,και στην αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας, για την πλήρη αποξήλωση από του οδοστρώματος πάσης κατασκευαστικής παράνομης κακοτεχνίας- επαναφέροντας τα πράγματα εις την προτέραν κατάσταση.

Σας καλούμε ΣΗΜΕΡΑ την 14 /φεβρουαρίου / 2017 να αποσύρετε την έγκριση ώστε το έργο του δημάρχου κύριου Παγώνη να Σταματήσει στο σημείο που ευρίσκεται τώρα.

Να ζητήσετε την άμεση αποξήλωση

Ο Αιτών και καταγγέλλων
Δημήτρης Τσάμαρης Χαλκίδα 14 /2/ 2017

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA