Χαμός στη ΔΕΗ Χαλκίδας: Άγρια επίθεση από εργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ καταγγέλουν οι εργαζόμενοι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαμός στη ΔΕΗ Χαλκίδας: Άγρια επίθεση από εργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Ανάβει «φωτιές» η καταγγελία των εργαζομένων στη ΔΕΗ Χαλκίδας...

Δείτε τι αναφέρει:


Η απαράδεκτη επίθεση του εργολάβου καταμέτρησης σε εργαζόμενους των καταμετρήσεων του ΔΕΔΔΗΕ Χαλκίδας, δυστυχώς για μια φορά καταδεικνύει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στον συγκεκριμένο τομέα

Οι εργασιακές σχέσεις που ισχύουν θυμίζουν μεσαίωνα, ενώ παράλληλα καταπατούν ότι δικαίωμα έχει μείνει ακόμη από την επέλαση των μέχρι τώρα μνημονίων.

Εκτός από τους μισθούς πείνας και τις απλήρωτες υπερωρίες, οι εργαζόμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τις επιθέσεις των εργοδοτών τους, παραπέμποντας σε καθεστώτα δουλείας σε φυτείες αποικιών την Αφρικής.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο εν λόγω εργολάβος έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στους εργαζόμενους με πρόθεση τον ξυλοδαρμό, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία και την σωματική τους ακεραιότητα, αφού στην απόπειρα ξυλοδαρμού χρησιμοποίησε αντικείμενα (τα οποία έβγαλε από το αυτοκίνητό του) που μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς. Τα πάντα για το περιστατικό, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας που καλύπτουν το χώρο.

Το ΜΕΤΑ ΔΕΗ καταγγέλλει και καταδικάζει την εν λόγω ενέργεια και ζητά από την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ την απομάκρυνση του συγκεκριμένου εργολάβου, εφαρμόζοντας αυτά που προβλέπει η σύμβαση συνεργασίας του με τον ΔΕΔΔΗΕ, μιας και έχει δημιουργήσει και σωρεία προβλημάτων σε ό,τι έχει να κάνει με λανθασμένες, ανύπαρκτες και εκπρόθεσμες ενδείξεις.

Παράλληλα, καλούμε την διοίκηση να προβεί στις απαραίτητες προσλήψεις και όχι να καλύπτει τις θέσεις αυτές με ανάθεση σε εργολάβους που και δεν ανταποκρίνονται σωστά στη δουλειά που αναλαμβάνουν και προσβάλουν την Επιχείρηση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA