Τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena - Σκοτώθηκαν 22 άτομα - Πολλά από τα θύματα είναι παιδιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena - Σκοτώθηκαν 22 άτομα - Πολλά από τα θύματα είναι παιδιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Τη χειρότερη επίθεση μετά από αυτήν στο μετρό του Λονδίνου το 2005 έζησε το βράδυ της Δευτέρας (22-05-2017) η Μεγάλη Βρετανία, όταν καμικάζι αυτοκτονίας ανατινάχθηκε στα εκδοτήρια εισιτηρίων του Manchester Arena, λίγα λεπτά αφού είχε τελειώσει η συναυλία της Αριάνα Γκράντε...

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν 22 άτομα και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 59, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην οποία αναφέρεται ότι πολλά από τα θύματα είναι παιδιά.

Η συναυλία, σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, ήταν sold out, κάτι που σημαίνει ότι σχεδόν 21.000 άνθρωποι ήταν μέσα. Οι θεατές ήταν κυρίως παιδιά και έφηβοι, ενώ έξω από το κλειστό γήπεδο περίμεναν οι γονείς και συγγενείς τους να τους παραλάβουν.

Μετά την έκρηξη, η οποία εξ αρχής χαρακτηρίστηκε ως «τρομοκρατική» επίθεση, τόσο από την Αστυνομία, όσο και από την Τερέζα Μέι, η οποία συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας – το λεγόμενο «Cobra», το οποίο συνεδρίασε το πρωί και θα συνεδριάσει εκ νέου το απόγευμα - επικράτησε πανικός και χάος.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι ο κόσμος έτρεχε να φύγει από το χώρο, ο οποίος είχε γεμίσει με πτώματα, πάνω στα οποία πατούσαν οι επιζώντες.

Νεκρή είναι τελικά και η 8χρονη Σάφι Ρόοζ Ρούσος, Κύπρια τρίτης γενιάς, η οποίοι αγνοούνταν μετά την αιματηρή επίθεση στο Manchester Arena, όπως μεταδίδει η πρεσβεία της Κύπρου στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα και η αδερφή της έχουν τραυματιστεί από την επίθεση.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA