Δεκάδες κάτοικοι καταγγέλουν επίορκους αστυνομικούς για το εμπόριο ναρκωτικών στο Μενίδι - Ξεκίνησε μεγάλη έρευνα το Εσωτερικών Υποθέσεων (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Δεκάδες κάτοικοι καταγγέλουν επίορκους αστυνομικούς για το εμπόριο ναρκωτικών στο Μενίδι - Ξεκίνησε μεγάλη έρευνα το Εσωτερικών Υποθέσεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη σφραγίδα επίορκων αστυνομικών φέρνει η ανομία στο Μενίδι, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής...

Στο ρεπορτάζ του Alpha που ακολουθεί θα ακούσετε συγκλονιστικές μαρτυρίες από κατοίκους στο Μενίδι που βιώνουν μια εφιαλτική καθημερινότητα. Καταγγέλουν επίορκους αστυνομικούς ότι εισπράττουν χρήματα από διακινητές ναρκωτικών και τους παρέχουν πλήρη κάλυψη. 

Αίσθηση προκαλεί και η μαρτυρία ενός Ρομά της περιοχής: "Οι αστυνομικοί πληρώνονται από τους τσιγγάνους για να κρύβουν τα ναρκωτικά τους..." τονίζει.
 
Μάλιστα όταν κάποιοι τολμηροί ενημέρωσαν σχετικά, υψηλόβαθμο αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας, εκείνος τους ζήτησε επώνυμες καταθέσεις. 
 
Μετά από όλες αυτές τις καταγγελίες ξεκίνησε μεγάλη έρευνα το Εσωτερικών Υποθέσεων υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα που εποπτεύει τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ.
 
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA