Νίκος Τόσκας κατά αστυνομικών στον ΑΝΤ1: «Επιπόλαιη και εκ του πονηρού η απόφαση τους για την εκδήλωση στα Εξάρχεια» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Νίκος Τόσκας κατά αστυνομικών στον ΑΝΤ1: «Επιπόλαιη και εκ του πονηρού η απόφαση τους για την εκδήλωση στα Εξάρχεια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιπόλαιη και εκ του πονηρού χαρακτήρισε την απόφαση των αστυνομικών της ΠΟΑΣΥ να διοργανώσουν εκδήλωση στα τέλη του μήνα στην πλατεία Εξαρχείων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου...

«Η ενέργεια των αστυνομικών να διοργανώσουν εκδήλωση στην πλατεία Εξαρχείων είναι επιπόλαιη, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν», είπε ο Ν. Τόσκας. «Θα πρέπει οι πολίτες και οι κάτοικοι της περιοχής να κάνουν εκδηλώσεις στα Εξάρχεια όπως οι αναρχικοί, αλλά η ενέργεια των αστυνομικών είναι εκ του πονηρού», συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Νίκος Τόσκας απάντησε και σε ερωτήσεις για το Μενίδι. Άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται στη μαφία της περιοχής με τη διακίνηση των ναρκωτικών να εμπλέκονται αστυνομικοί που βολεύονται με την κατάσταση ξεκαθαρίζοντας πως οι Αρχές δεν θα χαριστούν σε κανέναν.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA