Αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - Πισσώνας: Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή των ληστών στην πτηνοτροφική εταιρεία του Κελαϊδίτη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - Πισσώνας: Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή των ληστών στην πτηνοτροφική εταιρεία του Κελαϊδίτη!

Η στιγμή που οι ληστές εισβάλουν με το αυτοκίνητο στην πτηνοτροφική εταιρεία του Γιώργου Κελαϊδίτη στον Πισσώνα - Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το EviaZoom.gr
 
Ήταν στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (19-08-2017), όταν πέντε άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κρατώντας λοστούς, έφτασαν με αυτοκίνητο στην πτηνοτροφική εταιρεία και αιφνιδίασαν τους φύλακες. Αφού τους γρονθοκόπησαν, τους ακινητοποίησαν δένοντάς τους και στη συνέχεια εισέβαλαν στο εσωτερικό της μονάδας για να βρουν το χρηματοκιβώτιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Οι εισβολείς αναζητούσαν το χρηματοκιβώτιο και άρχισαν να ανοίγουν ντουλάπια και να σπάζουν τις πόρτες, ωστοσο έφυγαν άπρακτοι παίρνοντας μαζί τους τα τρία κινητά που είχαν μαζί τους οι φύλακες. 
Όμως, φαίνεται ότι δεν γνώριζαν καλά την περιοχή, γιατί το κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν βγήκε από τον δρόμο, ακινητοποιήθηκε σε ένα χωράφι λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν!

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το όχημα, αναζητώντας ίχνη των ληστών.

Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Χαλκίδας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θρίλερ στον Πισσώνα: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν με λοστούς στην πτηνοτροφική εταιρεία του Κελαϊδίτη!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA