Θρίλερ στον Πισσώνα: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν με λοστούς στην πτηνοτροφική εταιρεία του Κελαϊδίτη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρίλερ στον Πισσώνα: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν με λοστούς στην πτηνοτροφική εταιρεία του Κελαϊδίτη!

Με λοστούς οι πέντε άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους φύλακες της πτηνοτροφικής επιχείρησης αλλά δεν βρήκαν το χρηματοκιβώτιο...

Click for more: Αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - Πισσώνας: Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή των ληστών στην πτηνοτροφική εταιρεία του Κελαϊδίτη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (19-08-2017), όταν πέντε άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κρατώντας λοστούς, έφτασαν με αυτοκίνητο στην πτηνοτροφική εταιρεία του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Κελαϊδίτη στον Πισσώνα και αιφνιδίασαν τους δύο φύλακες. 


Αφού τους γρονθοκόπησαν, τους ακινητοποίησαν δένοντάς τους και εισέβαλαν στο εσωτερικό της μονάδας.
 

Οι εισβολείς αναζητούσαν το χρηματοκιβώτιο και άρχισαν να ανοίγουν ντουλάπια και να σπάζουν τις πόρτες. 

Η έρευνα δεν κράτησε πάνω από δέκα λεπτά, αλλά τελικά έφυγαν άπρακτοι παίρνοντας μαζί τους τα τρία κινητά που είχαν μαζί τους οι φύλακες. 

Όμως, φαίνεται ότι δεν γνώριζαν καλά την περιοχή, γιατί το κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν βγήκε από τον δρόμο, ακινητοποιήθηκε σε ένα χωράφι λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν! 

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το όχημα, αναζητώντας ίχνη των ληστών.

Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Χαλκίδας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Γιώργος Κελαϊδίτης μιλά αποκλειστικά στο eviazoom.gr: Τι λέει για τα χρέη της εταιρείας και τις καταγγελίες των εργαζομένων (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA