Εύβοια: Αντί για νέους δρόμους, θα κάνουν έργα συντήρησης στο άθλιο οδικό δίκτυο των Δήμων Ερέτριας και Κύμης - Αλιβερίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εύβοια: Αντί για νέους δρόμους, θα κάνουν έργα συντήρησης στο άθλιο οδικό δίκτυο των Δήμων Ερέτριας και Κύμης - Αλιβερίου

Απ' το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα;

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την εκτέλεση τεσσάρων έργων στην Περιφερειακή Ενότητα της Εύβοιας, που αφορούν στη συντήρηση του οδικού δικτύου αλλά και στη συντήρηση και αποκατάσταση ρεμάτων και ποταμών.

Όπως ανακοίνωσε με πανηγυρικό ύφος η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Κώστας Μπακογιάννης, θα πραγματοποιηθεί συντήρηση του Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου στα όρια των Δήμων Ερέτριας και Κύμης - Αλιβερίου και συγκεκριμένα στα τμήματα Αμάρυνθος - Γυμνό και Αυλωνάρι - Κονίστρες - Κύμη.

Όπως είναι φυσικό, η ανακοίνωση αυτή έφερε και αντιδράσεις, καθώς εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος «είχε ποτέ η Εύβοια σωστό οδικό δίκτυο ώστε να χρειάζεται μόνο συντήρηση;»

Παράλληλα ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε και άλλα τρία έργα:

- Επισκευή βλαβών-φθορών, οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση στο οδικό δίκτυο με τοποθέτηση πινακίδων, χιονοδεικτών, οριοδεικτών, στηθαίων ασφαλείας και διαγράμμιση, στα τμήματα των οδών όπου καταγράφονται οι αντίστοιχες φθορές – βλάβες.

Προϋπολογισμός: 428.623,73 ευρώ.

- Καθαρισμός, εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας και εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών υφιστάμενων τεχνικών και λοιπών έργων σε ρέματα της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας.

Προϋπολογισμός: 500.000 ευρώ.

- Καθαρισμός, εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας και εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών υφιστάμενων τεχνικών και λοιπών έργων σε ρέματα της Βόρειας και Κεντρικής Εύβοιας.

Προϋπολογισμός: 450.000 ευρώ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA