Στο νοσοκομείο ο Νίκος Βούτσης - Υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Βούτσης - Υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική

Εξαιρετική κρίνεται η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος μετά από στεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας...

Ειδικοτερα η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Βουλής για την κατάσταση της υγείας του Ν. Βούτση αναφέρει: «ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης προσήλθε σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, υπεβλήθη σε εξετάσεις και ακολούθως διενεργήθηκε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική επιτυχώς. Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετική».

Με ανάρτησή του στο twitter ο Βασίλης Κικίλιας ευχήθηκε περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. «Περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση. Σιδερένιος!», έγραψε στο λογαριασμό του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης εύχεται ολόψυχα περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του.
 
Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA