Χαλκίδα: «Έφυγε» από τη ζωή ο περιφερειακός σύμβουλος Σταμάτης Γκάβαλης σε ηλικία 54 ετών - Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο - Την Δευτέρα η κηδεία του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: «Έφυγε» από τη ζωή ο περιφερειακός σύμβουλος Σταμάτης Γκάβαλης σε ηλικία 54 ετών - Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο - Την Δευτέρα η κηδεία του! (ΦΩΤΟ)

Σε ηλικία 54 ετών «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (03-09-2017) ο περιφερειακός σύμβουλος Σταμάτης Γκάβαλης - Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη πόλη της Χαλκίδας που διέμενε όλα αυτά τα χρόνια...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ του Σαββάτου ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Σημειώνεται ότι ο εκλιπών που ήταν πατέρας δύο παιδιών, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας στο παρελθόν.
Ο Σταμάτης Γκάβαλης ήταν Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων και Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ υπήρξε και μέλος του Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς.

Επίσης ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία το 2012.

Ήταν πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός με παράλληλες σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και πιστοποιημένο στέλεχος της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς  Η πολιτική του δράση ξεκίνησε στα φοιτητικά του χρόνια με την ένταξη του το 1983 στο στελεχιακό δυναμικό της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ευβοίας της οποίας διατέλεσε Πρόεδρος από το 1984 έως και το 1987 και μέλος της πρώτης Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
Η κηδεία του Σταμάτη Γκάβαλη θα γίνει στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας (04-09-2017) στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA