Χαλκίδα: Σε ρόλο δημάρχου ο Καθαροσπόρης, βράβευσε την διευθύντρια του 1ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Σε ρόλο δημάρχου ο Καθαροσπόρης, βράβευσε την διευθύντρια του 1ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Καθήκοντα δημάρχου ανέλαβε ο Βασίλης Καθαροσπόρης - Διαβάστε το δελτίο Τύπου:

Στη Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου εκδήλωση με θέμα «Η πολιτική συνοχής και η συμβολή των συγχρηματοδοτούμενων έργων, στην ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας».

Τη διοργάνωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και περιελάμβανε έκθεση φωτογραφίας, με έργα που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία, κατά τις προηγούμενες προγραμματικές περιόδους στη Στερεάς Ελλάδα.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε βράβευση των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Στερεάς, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό φωτογραφίας, με θέμα «Η Ευρώπη και τα έργα στην περιοχή μας».

Τον Δήμο Χαλκιδέων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Καθαροσπόρης, ο οποίος απένειμε και το βραβείο στο 6ο Λύκειο της Λαμίας. Από ευβοϊκής πλευράς, βραβεύθηκε το 1ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας, που εκπροσωπήθηκε από τη Διευθύντρια Μαρία Ματθαίου και τις μαθήτριες της Β΄ Λυκείου Ιωάννα Κατσανά, Εύη Καραμουζά και Λιάνα Ηλιοπούλου. 
Μάλιστα, οι μαθήτριες Ιωάννα Κατσανά και Εύη Καραμουζά παρουσίασαν και την εργασία που έγινε από το σχολείο, με θέμα «Ενεργός πολίτης: Στο σχολείο, στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω του ταξιδιού του δημάρχου Χρήστου Παγώνη στην Κίνα, ο Β. Καθαροσπόρης τον αντικαθιστά αυτή την εβδομάδα στα δημαρχιακά καθήκοντα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA