Ψαχνά: Σάλος για τα σκοτωμένα ελάφια που ήταν κρεμασμένα έξω από κρεοπωλείο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψαχνά: Σάλος για τα σκοτωμένα ελάφια που ήταν κρεμασμένα έξω από κρεοπωλείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Φιλοζωικές οργανώσεις ζήτησαν να γίνει έλεγχος για παραβίαση των κανόνων υγιεινής - Ο κρεοπώλης που δέχεται τα «πυρά», μίλησε στον ΑΝΤ1... 

Σάλο προκάλεσε η φωτογραφία με τα δύο σκοτωμένα ελάφια να κρέμονται έξω από το κρεοπωλείο του Δημήτρη Μώρου στα Ψαχνά. 

Άλλωστε, δεν χρειάζεται να είσαι ζωόφιλος ή χορτοφάγος, για να αισθανθείς απέχθεια βλέποντας δύο ελάφια σκοτωμένα και κρεμασμένα από τσιγκέλια στο πεζοδρόμιο.


Την φωτογραφία αρχικά δημοσίευσε ο Γιάννης Καρακατσάνης γράφοντας τα εξής: 

«Στο κρεοπωλείο Μώρος στα Ψαχνά Ευβοίας σφαγμένα κρεμασμένα ελάφια στο πεζοδρόμιο. Μπορούμε να ξέρουμε αν υπάρχει κάτι το αξιόποινο σε αυτό; Παρακαλώ κοινοποιήστε, και ιδιαίτερα σε όσες φιλοζωικές ομάδες είστε μέλη».
Στη συνέχεια η υπόθεση έλαβε διαστάσεις και την φωτογραφία δημοσίευσε και το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας από την σελίδα Συνύπαρξη.

 Όπως γράφει μάλιστα στην ανάρτηση: 

«Κρεοπωλείο στην Εύβοια. Τραγουδώντας για τον Ρούντολφ το ελαφάκι, ίσως να κοιτούσαμε και λίγο στις βιτρίνες των καταστημάτων, όπου βασιλεύουν νεκρά, ακρωτηριασμένα σώματα;» 

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Βιοποικιλότητας, Χρήστος Τακλής αλλά και ο κρεοπώλης Δημήτρης Μώρος, ο οποίος τόνισε πως έκανε το τίμιο και το σωστό και ότι τα ελάφια είναι νόμιμα και ελεγχόμενα. Μάλιστα ανέφερε ότι τα ελάφια πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA