«Πουλάει» τρέλα η Ζλακώνη για τα έξοδα: «2 εκατομμύρια άνθρωποι ήρθαν στη Χαλκίδα για το Θαλασσινό Καρναβάλι» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Πουλάει» τρέλα η Ζλακώνη για τα έξοδα: «2 εκατομμύρια άνθρωποι ήρθαν στη Χαλκίδα για το Θαλασσινό Καρναβάλι» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πουλάω τρέλα και όποιος θέλει αγοράζει...», λέει μία σοφή παροιμία την οποία χρησιμοποίησε κατά γράμμα στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο η Λίλιαν Ζλακώνη...

Σε ερώτηση δημοτικής συμβούλου για τα έξοδα του Θαλασσινού Καρναβαλιού και τις τεράστιες δαπάνες που ήδη έχουν «ανέβει» στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ όχι μόνο δεν απάντησε (για ακόμη μία φορά) αλλά έκανε λόγο και για 2 εκατομμύρια ανθρώπους που ήρθαν στη Χαλκίδα για το Θαλασσινό Καρναβάλι.

Άμεση ήταν η απάντηση της δημοτικής συμβούλου, Ελένης Μιτζιφίρη που διακοπτόταν συνεχώς από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Μπαντούνα: 

«Με τα πληρωμένα μέσα τα μεταφέρετε αυτά κυρία Ζλακώνη; Και εγώ αν τα πληρώνω θα παίζουν Μιτζιφίρη από το πρωί εως το βράδυ. Δεν μπορεί η Πάτρα να έχει 30.000 κόσμο και η Χαλκίδα να έχει 2 εκατομμύρια... Εκτός και αν μετρήσατε τις κλήσεις που δόθηκαν και βγήκαν τα 2 εκατομμύρια. Είναι απαράδεκτο να ξοδεύονται τόσα χρήματα για ένα καπρίτσιο και ένα ρουσφέτι... Ντροπιάζει τον δήμαρχο και όλη την παράταξη...».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Σημειώνεται, ότι πριν λίγους μήνες η ίδια δημοτική σύμβουλος είχε καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο,-με αφορμή δημοσίευμα του EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ)-, τον διορισμό υπαλλήλου, ονόματι, Ναντίν Γρηγορίου, στενής επί πολλά χρόνια φίλη της Αντιδημάρχου Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία την διόρισε στο ΔΟΑΠΠΕΧ ως συνεργάτιδα της, σε θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, με συνολικές ετήσιες αποδοχές 18.800 ευρώ, δηλαδή πάνω από 1500 ευρώ το μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Θαλασσινό Καρναβάλι: Έπεσαν πακέτα και σε «δημοσιογράφους»! Δείτε πόσες χιλιάδες ευρώ έδωσε η Ζλακώνη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Πήρε «φωτιά» η ΔΙΑΥΓΕΙΑ από τις δαπάνες-«μαμούθ» για το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας

Άγριο «φαγοπότι» στον ΔΟΑΠΠΕΧ: Η Ζλακώνη διόρισε μέχρι και την φιλενάδα της ως συνεργάτιδα, με συνολικές ετήσιες αποδοχές 18.800 ευρώ - «Έχουμε γίνει ρεζίλι στα μάτια των Χαλκιδέων..» λέει δημοτική σύμβουλος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA